931.010.644 / 627.966.404 clientes@cyl2004.com

COMPLIR AMB EL SALARI MÍNIM A ALEMANYA

COMPLIR AMB EL SALARI MÍNIM A ALEMANYA

El 1 de gener de 2015 , ha entrat en vigor a Alemanya la llei que estableix un salari mínim de 8.50 € / hora . Aquesta nova llei afecta el sector del transport i s’aplicarà als operadors alemanys i estrangers que efectuïn activitats de transport sobre el territori alemany, inclòs el cabotatge i els transports internacionals en trànsit sobre Alemanya.

S’han d’enviar les següents informacions per part dels transportistes estrangers abans de qualsevol operació de transport a Alemanya per fax a :

Bundesfinanzdirektion West, Köln
Fax : 0049 ( 0 ) 221964870

La notificació s’ha d’enviar per fax en ALEMANY. Es poden informar totes les operacions previstes durant un període màxim de 6 mesos
Quan s’ha comunicat una primera notificació , no cal notificar a la duana alemanya qualsevol canvi en la planificació de les operacions de transport .

L’empresari està obligat a registrar la data d’inici, final, i el nombre d’hores treballades a Alemanya almenys 7 dies després de l’operació de transport. Aquest document s’haurà de conservar durant almenys 2 anys a Alemanya o a l’estranger . Si aquest document es manté a l’estranger, s’ha d’enviar un certificat que acrediti que els documents requerits estan disponibles per a les duanes alemanyes per facilitar la verificació .

S’han creat diversos centres d’informació per atendre les preguntes sobre aquesta llei. Les preguntes es poden adreçar al Ministeri de Treball i Afers Socials d’Alemanya o directament a les Duanes Alemanyes .

Adjuntem link per descàrrega de formularis :

Enviar un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos necesarios están marcados *

Puedes usar las siguientes etiquetas y atributos HTML: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>